K-18-NÄYTÖKSET CINEMA CAVE

Tule ja nauti vaikka oluttuopillinen tai viinilasillinen leffakokemuksen ohessa ihan uudenlaisessa ympäristössä vaikka Kinopirtin herkkupaketin (1 isot popparit+2virvoitusjuomaa yht. 9,90€) tai erilaisten Hotelli Palomestarin ja Bar Brankkiksen elokuvaherkkujen kera. 

Kemin ja koko pohjois-Suomen harvinaisuus avataan Kinopirtin yhteyteen heinäkuusssa vuonna 2020.

Anniskeluoikeudet omaava Cinema Cave-sali sijaitsee nimensä mukaisesti omassa sopessaan Kinopirtin ja Hotelli Palomestarin välimaastossa. Salissa on yhteensä istumapaikkoja 34, joten Cinema Cave on kokonsa puolesta myös erinomainen puite yksityisnäytöksille sekä erilaisille kokouksille ja seminaareille.

Näytöksissä voi juoda alkoholijuomia, virvoitusjuomia tai vaikka vettä. Perinteisten elokuvaherkkujen lisäksi Cinema Cavessa voi nauttia Hotelli Palomestarista tilattavia ruokia, Hodari, Nacholautanen, juustolautanen..Tilaukset ennakkoon.

Pääsääntöisesti Cinema Cave näytökset ovat kiellettyjä alaikäisiltä, koska salissa on anniskeluoikeus. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Alaikäisille tarkoitetuista näytöksistä ilmoitetaan erikseen ja silloin näytöksissä ei ole anniskelu mahdollisuutta. 

Sunnuntaisin salissa ei ole anniskeluoikeutta, jolloin alaikäisetkin ovat tervetulleita.

Suosittelemme Cinema Cave -saliin varaamaan paikat etukäteen. 

Cinema Cave saliin sarjalipulla + 2€