Päiväkinot 

Tervetuloa päivänäytöksiin alennetulla hinnalla!

Seniorikino ja kahvitarjoilu

Seniorikinon lipun hinta on normaalinäytöstä edullisempi eli 9€. Näytökset ovat kaikille avoimia. Ainoa ikärajoitus on elokuvan alaikäraja, elokuvavalinnoissa huomioidaan erityisesti senioriväestö. Seniorikino esityksiin valitaan elokuvauutuuksista varttuneempaa väestöä kiinnostavia ja puhuttelevia, kotimaisia elokuvia, mutta myös ulkomaisia elokuvia. Seniorikinossa lipun hintaan sisältyy elokuvan jälkeinen kahvitarjoilu.

Päivänäytökset järjestetään keskiviikkoisin (n.1-2 kertaa kuukaudessa) päiväsaikaan noin klo 13-14. Seuratkaa tarkempaa ilmoittelua kotisivuilla, Facebookista.
Päiväkino-elokuvat ja esitysajat ilmoitetaan aina ennakkoon kotisivuilla, facebookissa.

Tervetuloa Vauvakinoon

Vauvakinossa mennään lasten ehdoilla :) Rattaat, vaunut ym. saa tuoda sisään jos on tarvetta. Sisään voi tulla etuoven tai takaoven kautta (takaovella on luiska, soitto vain meille 0407277106 niin tulemme aukaisemaan takaoven tai jos muuten tarvitsette apua rattaiden kanssa) Aulasta löytyy mikroaaltouuni, vedenkeitin ja hoitoalusta. Elokuvan aikana salissa on hämärävalaistus ja äänenvoimakkuus on hiljaisempi. Vauvakinossa näytettävä elokuva on aina sallittu kaikille. Aikuisen seurassa oleva alle 2-vuotias pääsee ilmaiseksi. Kaikki ovat tervetulleita vauvakinoon, vauvat, sisarukset, vanhemmat, isovanhemmat, tädit ja sedät... Tervetuloa mukavaan ja rentoon tapahtumaan lasten ehdoilla!