Elokuva on elämys ja pieni irtiotto arjesta

Yrityslippu on mukava ja kätevä tapa, muistaa esim. asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai henkilökuntaa. YritysLahjakortteja voi ostaa elokuvateatterin kassalta tai Linja-Kukasta liikkeen aukioloaikana.

Yrityskino, oma elokuvanäytös yrityksille

Järjestämme myös tilauksesta elokuvanäytöksiä, joko ohjelmistossa olevasta tai jostakin muusta saatavilla olevasta elokuvasta. Yrityskinon hinta määräytyy esitettävän elokuvan, ajankohdan ja katsojamäärän mukaan.Samalla voit lisätä elokuvanautintoa tilaamalla valmiiksi kinoeväät, kuten esim. popcornit + virvoitusjuomat

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva elokuvaelämys!
puh. 040 8439856 tai illalla 040 7277 106 tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Mainosta elokuvissa

Ennen elokuvan alkua esitetään muutamia mainoksia, jolloin ne saavat erittäin hyvän huomioarvon. Elokuvateatterimainonnalla tavoitat tehokkaasti elokuvissa käyvät ihmiset. Kohdentaminenkin on elokuvan mukaan helppoa. Voit valita elokuvan, jonka alussa mainostasi esitetään. Mikäli teillä ei ole valmista materiaalia, niin yhteistyökumppanimme suunnittelee ja valmistaa teille sopivan mainoksen. Odotustilassa olevalta seinältä on myös mahdollisuus varata oma mainospaikka yrityksen logolle.
Pyydä tarjous tai soita 040 8439856